Nijerya Ticari Vize

Nijerya  Ticari  vize  başvurusu  yapacak  olan  yolcular  için  meslek  ayrımı  yoktur.  Tüm  şirket  sahipleri  ve  Ssk’lı  çalışanlar  için  hazırlanması  gereken  evraklar  aynıdır.   Karşı  firmadan  gelecek  olan  4  evrağın  eksiksiz  olmasına  dikkat  edilmelidir.  Nijerya’dan  gelen  Son  3  yıllık  vergi  beyannamesinin  üzerinde  FEDERAL  yazmasına  ayrıca  dikkat  edilmelidir. Nijerya  Ticari  vizeye  ilk  başvuru  yapan  yolculara  1  aylık  single  daha  önce  Nijerya  Vizesi   olan  yolculara  isteğe  bağlı  olarak  6  aylık  Multıple  vize  verilmektedir.  Tek  Girişli  ve  6  aylık  çok  girişli  vize  harç  ödemeleri  değişmektedir.

 

Nijerya Vize Danışmanlığı

 

Nijerya ticari vizesi  için  gerekli  evraklar  aşağıdaki  gibidir. 

1.   Vize bitim tarihinden itibaren en az 6 ay geçerliliği olan bir pasaport
2.   İki adet fotoğraf
3.   Şirketin antetli kağıdına Nijerya Büyükelçiliği’ne hitaben yazılmış bir dilekçe
4.   Faaliyet belgesi fotokopisi
5.   Vergi Levhası fotokopisi
6.   İmza sirküleri fotokopisi
7.   Tic. Sic. Gazetesi fotokopileri
8.   Nijerya’daki firmadan gönderilmiş davetiye e mail  veya  faksı 
9.   Nijerya’dan Davetiye gönderen firmanın kuruluş şartnamesi (  Federal ) 
10. Nijerya’dan Davetiye gönderen firmanın son 3 yıllık vergi beyannamesi fotokopisi
11. Nijerya’dan davetiye gönderen firmanın pasaport  fotokopisi