Nijerya Ticari Vize

Nijerya Ticari vize başvurusu yapacak olan yolcular için meslek ayrımı yoktur. Tüm şirket sahipleri ve SSK’lı çalışanlar için hazırlanması gereken evraklar aynıdır. Karşı firmadan gelecek olan 4 evrağın eksiksiz olmasına dikkat edilmelidir. Nijerya’dan gelen Son 3 yıllık vergi beyannamesinin üzerinde FEDERAL yazmasına ayrıca dikkat edilmelidir. Nijerya Ticari vizeye ilk başvuru yapan yolculara 1 aylık single daha önce Nijerya Vizesi olan yolculara isteğe bağlı olarak 6 aylık Multıple vize verilmektedir. Tek Girişli ve 6 aylık çok girişli vize harç ödemeleri değişmektedir.

Vize Danışmanlığı

Nijerya ticari vizesi için gerekli evraklar

  1. Vize bitim tarihinden itibaren en az 6 ay geçerliliği olan bir pasaport
  2. İki adet fotoğraf
  3. Şirketin antetli kağıdına Nijerya Büyükelçiliği’ne hitaben yazılmış bir dilekçe
  4. Faaliyet belgesi fotokopisi
  5. Vergi Levhası fotokopisi
  6. İmza sirküleri fotokopisi
  7. Tic. Sic. Gazetesi fotokopileri
  8. Nijerya’daki firmadan gönderilmiş davetiye e mail veya faksı
  9. Nijerya’dan Davetiye gönderen firmanın kuruluş şartnamesi ( Federal )
  10. Nijerya’dan Davetiye gönderen firmanın son 3 yıllık vergi beyannamesi fotokopisi
  11. Nijerya’dan davetiye gönderen firmanın pasaport fotokopisi